Videre drift av «Samarbeidsforum for nettkommunikatører»

Nytt seminar er klart 8. november med påfølgende workshop 9. november, Tom Klev (Nasjonalmuseet) har sluttet, vi søker om mer penger og vi har vært i «avisen».

Seminar: #Nettmuseum 2
Et nytt seminar er klart, og det blir torsdag 8. november på Norsk Teknisk Museum i Oslo. Vi topper det hele med heldags workshop på fredag 9. november i Google Analytics. Se linken i toppmenyen her på siden. De aller fleste foredragsholderne er på plass!

Vi søker om mer penger
Vi (Camilla, Lin og Oskar) var nylig i møte med Kulturrådet for å se på muligheter for å søke penger til et nytt år med seminarer. Vi ble anbefalt å ikke søke nettverksstatus, men at det burde være gode muligheter for å fortsette i et lignende spor som i år. Så da søker vi igjen, mest sannsynlig i en noe utvidet versjon.

Tom Klev slutter
Tom Klev har sluttet hos Nasjonalmuseet og begynt hos Kulturrådet der han skal jobbe i ekulturavdelingen. Han slutter dermed automatisk i «ressursgruppen» som jobber med bl.a seminarer og Ballrommet-bloggen. Vi klarer ikke å slippe han helt, så han får nok en liten rådgivende rolle ut året.

Samarbeidsforum for nettkommunikasjon i «avisa»
Vi har blitt intervjuet av Museumsnytt om samarbeidsforumet. (Det bør kanskje presiseres at vi ikke er et museumsnettverk, men et samarbeidsforum.)
Til slutt: Husk å melde deg på seminaret «#Nettmuseum 2»,  8. november!

Reklame

Én tanke om “Videre drift av «Samarbeidsforum for nettkommunikatører»”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s